Špela / Kod: #87

  • Horoskop: Bik
  • Letnica rojstva: 1995
  • Priljubljena barva: bordo rdeča
  • V prostem času rada: visim na internetu, objavljam svoje zapeljive fotke na Instagram in klepetam s potrebnimi tipi. Največkrat uporabljam Viber in Facebook chat.

Na kratko o meni: Doma sem v manjšem kraju na gorenjskem koncu in popizdevam od želje, da bi se preselila v mesto. Kadar lahko, grem s kolegicami v Ljubljano ali na obalo in se tam prepustim energiji, ki brbota v meni. Sem običajna 25-letnica s svojimi potrebami. Nisem ljubitelj telovadbe, me je pa narava obdarila s super seksi ritko in joški. Malo bolj polna ritka ampak seksi za popizdit!

Moji bivši sošolci so se redno slinili po meni in drkali na moje slike, jaz pa sem vedno hrepenela po starejših. Všeč so mi zreli moški, ki ne padejo v nezavest, ko vidijo pred sabo lepo, golo žensko, ampak si jo vzamejo na počasi in z užitkom. Takšni me najbolje zadovoljijo in želim si, da bi me enkrat nekdo odpeljal domov.

Fukala sem s kar nekaj starejšimi, a so bili žal poročeni. Obožujem perverzne misli in ideje, ki jih potem preizkusiva v postelji. Pokliči me, da ti zaupam kaj vse še rada počnem. Mogoče imaš izkušnje, ki bi jih delil z mano. To me vedno naredi vlažno in moja pičkica postane tako potrebna, da se mi meša.

Obožujem recimo, ko me tip v restavraciji sredi večerje pod mizo prime za koleno in mi gre s prsti pod krilo. Največkrat ne nosim hlačk zato je moja muca vedno na dosegu rok. Kdor si upa, mu z mano ni dolgčas. Noči z mano so zelo dolge in orgazmične.