Adriana / Kod: #68

  • Horoskop: Devica
  • Letnica rojstva: 1994
  • Priljubljena barva: črna
  • V prostem času rada: sprehajam svojega psa, se potepam po naravi, zvečer pa rada hodim v klube in se družim z mojimi norimi prijateljicami.

Na kratko o meni: Poleg tega, da uživam v delu na vroči liniji, sem tudi hostesa na različnih prireditvah. Moja najbolj vroča izkušnja je bila, ko sem delala kot hostesa na zadnjem sejmu erotike v Celju. Spoznala sem porno legendo Rocca Siffredija in uživala v fuku v živo.

Nisem mogla verjeti, da lahko v živo gledaš orgije in totalen fuk kamorkoli se obrneš. Od takrat dalje delam samo še tisto kar je povezano s seksom, ker sem spoznala, da sem nora nanj. Rada se preoblačim in testiram spodnje perilo. Mojim ljubimcem ni nikoli dolgčas, ker se pred njih vedno postavim v kakšnem novem zapeljivem kosu.

Odvisna sem od nakupovanja čevljev s petkami, obožujem pa tudi vse vrste hlačnih nogavic in perilo, ki več odkrije kot skrije. Ravno zaradi tega perila sem že seksala tudi v kabini za preoblačenje. Moj fant je šel z mano, da bi ocenil kako mi paše kar sem želela nakupiti, pa sem ga presenetila z razporkom na spodnjih hlačkah.

S prsti mi je šel po vlažni pički, potem pa se je tako vzburil, da ni mogel nehati, Odpela sem mu hlače, se obrnila in mu dala od zadaj. Komaj sem ostala tiho, on pa je končal kar vame. Hotela sem ga ubiti, ampak bolje kot, če bi mu prišlo v nove cunje. Bi ti tudi? Pokliči me!