Alenka / Kod: #75

  • Horoskop: Rak
  • Letnica rojstva: 1986
  • Priljubljena barva: modra
  • V prostem času rada: po naravi sem uživačica, pozimi hodim v solarij, poleti skoraj vsak dan poležavam na plaži in zvečer obiskujem popularne nočne bare.

Na kratko o meni: Že od nekdaj sem hedonist po duši, rada uživam in počnem vse kar mi je všeč. Sem poročena, ampak imava z možem odprto zvezo zato večkrat seksam kot marsikatera moja kolegica, ki se drži samo svojega. Fukanje z enim in istim tipom ni zame. Rada vidim, da me moški občudujejo, me osvajajo, nosijo darila in dajejo komplimente.

Če mi je tipček všeč me sploh ne moti da me prime za rit. Rada imam ta naval adrenalina, ko opazujem kako mu batina v hlačah raste in kako močno si me želi. Tudi jaz zgrabim, brez skrbi. Rada fafam, zato se vožnja s kakšnim luštnim tipom navadno konča tako, da mu na kakšnem parkirišču z usti obdelam tiča. Pred leti niti pomisliti nisem mogla na spermo v mojih ustih, zdaj pa …

Lahko bi rekla, da sem z leti postala bolj utrgana in nora na seks, ter vse kar se v seksu dogaja. Rada eksperimentiram, zato sem moža nagovorila v svinganje. Ni mu bilo všeč, ko je opazoval kako me fuka 15 let mlajši od njega, zato tega nisva več počela. Meni je bilo noro in še vedno hodim v svingerske klube le da tja pridem vedno z novim.

Te rajcajo odprte pičke, ki izkoristijo skoraj vsako priložnost za fuk? Pokliči me, ne bo ti žal!