Anja / Kod: #133

  • Horoskop: Kozorog
  • Letnica rojstva: 2001
  • Priljubljena barva: modra
  • V prostem času rada: igram princesko in pridno punčko, se družim s kolegicami in se pogovarjam o tem kako uspeti v življenju s svojo lepoto.

Na kratko o meni: Ljubiteljica vsega lepega kar lahko pristane na meni in me naredi še bolj seksi kot sem sicer. Rosno mlada, a me je mati narava obdarila z velikimi joški in angelskim obrazom, ki v sebi skriva pravega hudička. Rada se igram nevarne igrice in prste vtikam kamor ne bi smela.

Pravijo, da imam nadvse seksi ustnice in nos, meni pa je všeč praktično vse na meni. Že od nekdaj me privlačijo erotične knjige in zgodbe, najraje pa berem tiste z BDSM vsebino. Zanimivo, da tudi mene ta sladka bolečina privlači in obožujem kadar me kdo med seksom našeška po ritki.

Mogoče še nisem dolgo na svetu, ampak imam kar nekaj izkušenj z različnimi moškimi. Lahko rečem, da so me do sedaj najbolj prepričali malce starejši, tam čez 30 pa do 40. S starejšim še nisem bila, mlajši pa so mi velikokrat preveč otročji. Za svoja leta sem precej odrasla, rada sem urejena in ne maram dlak po telesu. Vsak dan sem brezhibno gladka in dišeča.

Ko si z mano v postelji je vse lepo nežno in mehko, med nogami pa voljno in vlažno. Zdi se mi, da sem potrebna tudi kadar ne mislim na seks. K sreči sem našla tole vročo linijo, kjer lahko iz sebe spustim hudičevko, ki želi z vsemi svojimi pripomočki obdelati naslednjega potrebnega tipa. Si to ti?