Beti / Kod: #92

  • Horoskop: Bik
  • Letnica rojstva: 1995
  • Priljubljena barva: temno modra
  • V prostem času rada: Živim v centru Ljubljane in zelo rada hodim v stari del na sprehode in pijačke. Vedno se družim samo z najboljšimi prijateljicami s katerimi si lahko povemo vse.

Na kratko o meni: Kolegice mi v šali rečejo, da sem elitna prostitutka. Na meni je navadno cunj in čevljev za kakšnega tisočaka, samo torbica pa stane nekje okrog 500€. Tega ne nosim, ker bi se napihovala, ampak mi je luksuz enostavno všeč. Modni kosi, ki poudarijo pravo žensko so nekaj nenadomestljivega in neprecenljivega.

Enkrat sem se pritoževala, da nimam nobenega pametnega tipa, pa mi je kolegica rekla, da nič čudnega, ker se vsi bojijo mojega standarda in stroškov zame. Mogoče imajo celo prav, a imam raje takšne tipe, ki si lahko kaj privoščijo, kot pa ljudi, ki samo govorijo in nič ne naredijo.

Čeprav sem videti »draga« pa sem globoko v sebi povsem navadna punca, ki ima rada dobro hrano in pijačo, ter težko zdrži brez rednega seksa. Kar se tega tiče sem zelo odprta za različne predloge, nadvse pa imam rada zamenjave vlog in uniforme. Gasilci, policisti, vojaki, … mmmm! Na drugi strani imam tudi sama nekaj kostumov, mi je pa najbolj všeč seksi oprava medicinske sestre.

Ta vedno zažge in nisem še spoznala tipa, ki ne bi želel, da ga pregledam. Če bi rad, da pregledam tebe in skupaj pokukava v moje in tvoje hlače, me vsekakor pokliči in povej svoje želje. Nisem tako draga kot je videti, sem pa tako dobra!