Helena / Kod: #93

  • Horoskop: Lev
  • Letnica rojstva: 1982
  • Priljubljena barva: roza
  • V prostem času rada: hodim na kavo s kolegicami, po butikih kupujem erotično perilo, obiskujem predstave in podobno. Imam fetiš na perilo, petke in uniforme.

Na kratko o meni: Sem 38-letnica z veliko izkušnjami, ki ve, da vseeno še ni videla in doživela vsega. Kar se seksa tiče, sem zelo erotično bitje, obožujem seksi perilo, rada imam različne stvari. Ker sem po poklicu medicinska sestra v eni od največjih bolnišnic v državi poznam tudi zgodbice o pohotnih medicinskih sestrah.

Lahko ti povem, da kar nekaj teh zgodbic drži, sploh moje pa so nekaj posebnega. Vzburja me seks z nadrejenim in najbolj odfukana stvar, ki sem jo naredila je bil seks v predavalnici med nočno izmeno. Naš dragi doktor, me je ves dan gledal kako se mu nastavljam in mu kažem svoje lepe, dolge noge, potem pa mi je poslal sms, da se dobiva v predavalnici.

Bilo me je strah, da naju kdo zaloti, a je bil adrenalin tako močan, da sem na koncu na kolenih prejela porcijo njegove sperme naravnost v usta. Prej mi je med fukom na katedru v rit porinil dva prsta in mi rekel, da mi bo na koncu nafilal usta. Upala sem, da še prej ritko, a se nama je mudilo nazaj na oddelek. Pokliči me pa ti povem kaj vse še počnem med svojimi nočnimi izmenami.