Darja / Kod: #116

  • Horoskop: Škorpijon
  • Letnica rojstva: 1999
  • Priljubljena barva: bela
  • V prostem času rada: v prostem času ne počnem nič kaj hudo koristnega za druge. Skrbim zase, za svoje telo in za to, da zvečer zaspim zadovoljna in zadovoljena.

Na kratko o meni: Kot prava Škorpijonka, vedno mislim nase in na svoj užitek. A ne razumi me narobe. Zelo rada vidim, da je zadovoljen tudi moj ljubimec, sicer ne bom zadovoljna sama s sabo. Od trenutka, ko sem imela pred očmi prvi trd kurac, so kurci postali moja obsesija. Tudi kadar imam »rdeče« dneve, ne morem brez njih.

Nora sem na fafanje, kar se čuti in mi to vsak pove. Ne fafam zato, da bi bil tip srečen ampak zato, ker neznansko obožujem čvrstega in toplega tiča v svojih ustih. Najbolj sem srečna, ko se mečkava v avtu in mi on na uho šepne, da bi rad da mu ga pofafam. Takrat je moj nasmešek največji, njegov pa kmalu za tem. Nimam nobenih težav s spermo v ustih, obožujem jo. Zato so tipi še bolj veseli. Končati v usta in obdržati čist avto. Fantastično!

Ker rada žuram, ni presenečenje, da spoznam veliko tipov, ki se praktično nikoli ne branijo hitre potešitve na WC-ju, ali v avtu na parkirišču. Že dolgo živim sama zato mi ni težko koga pripeljati v stanovanje. Ne vem koliko časa bom še tam, ker imajo sosedje poln kufer mojega vzdihovanja. Ja, med seksom sem zelo glasna. Zame je pravi seks samo tisti pri katerem se v popolnosti sprostim.

Pokliči me pa ti pokažem kako!