Petra / Kod: #108

  • Horoskop: Bik
  • Letnica rojstva: 1992
  • Priljubljena barva: turkizno modra
  • V prostem času rada: se vozim z rolerji, pozimi smučam in preživljam vikende v toplih kočah v hribih. Obožujem šampanjec, čokolado in žure dolgo v noč.

Na kratko o meni: Sem punca, ki ve kaj hoče. V vsakem trenutku sama odločam o svoji usodi in nič drugače ni, ko govorimo o seksu. Tam sem rada glavna in rada to počnem takrat, ko meni paše. Ne maram vsiljivcev, ki ne znajo vzburiti ženske. Najbolj so mi všeč moški, ki znajo žensko z besedami pripraviti do tega, da si premisli in si zaželi seksa z njim.

Takrat sem najbolj divja in lahko naredim tudi kaj kar običajno ne bi. Rada masturbiram zato mi je delo na tej vroči liniji dobesedno pisano na kožo. Če si mislil, da punce tu tega ne delamo, si se motil. Sem popolnoma sama na udobnem kavču, navadno oblečena samo v spodnje perilo, pri roki pa imam vedno svoj najljubši vibrator. Včasih mi paše in si že doma v »tamalo« zarinem japonske kroglice. Norooo! Včasih mi pride v pisarni, drugič kar v trgovini, ko čakam v vrsti.

Ko se boš pogovarjal z mano ti bo jasno, da ne nakladam. V primeru, da me primerno vzburiš, boš užival kot še nikoli. Verjemi, da je lepo slišati, ko je punca zares vlažna in si te želi v sebi. Jaz si kurca vedno želim, a vprašanje od trenutka in kraja na kakšen način. Mogoče bova skupaj ugotovila nekaj novega? Ne obotavljaj se in me pokliči še danes, da ti pokažem kako se orgazmira!