Jasna / Kod: #106

  • Horoskop: Bik
  • Letnica rojstva: 1996
  • Priljubljena barva: barva mahagonija
  • V prostem času rada: sem punca, ki se rada ukvarja s pisanjem in branjem, prav tako pa skrbim za mlajšega bratca, oziroma pol-bratca.

Na kratko o meni: Imam veliko hobijev s katerimi se skušam zamotiti, ker ima sicer zelo veliko težavo. Ves čas sem potrebna in se mi seksa. Veliko se samozadovoljujem in enkrat me je pri tem že zalotila mama. Ta je po ločitvi našla mladega žrebca in se vsak večer žgala z njim v sosednji sobi, da se mi je kozlalo ko sem jih poslušala.

A prišel je čas, ko se jo je žrebec naveličal in začel gledati mene. Hodil je v mojo sobo, da bi me zalotil pri drkanju, stopal v kopalnico kadar sem bila tam in se mi opravičeval, da ni nalašč, dokler ga enkrat nisem potegnila skozi vrata, jih zaklenila in prijela za kurac. Bila sem gola, tako kot si je želel, potem pa sem ga vprašala samo še o čem vsak dan sanjari in naj mi zdaj pokaže.

Imela sem polno pičko njegovega jezika, za finiš pa me je pofukal še v rit. Še nikoli nisem imela analnega seksa, zato je bilo to zame precej boleče. Baje se privadiš, ampak jaz se verjetno ne bom, čeprav me misel na to vzburja. Vsa ta moja neskončna potreba me je prignala tudi na to vročo linijo kjer lahko malo odprem svojo dušo in postanem tisto kar v resnici sem.

Obožujem seks in spolne igrice, kaj bi lagala. Komaj čakam, da me pokličeš in se bova šla skupaj kakšno. Lahko ti obljubim, da ti ne bo žal in želel si boš, da bi bila ves čas s tabo. Ne verjameš da sem tako zelo potrebna? Pokliči in se prepričaj!