Katja / Kod: #86

  • Horoskop: Dvojček
  • Letnica rojstva: 1993
  • Priljubljena barva: bordo rdeča
  • V prostem času rada: obiskujem kraje kjer še nisem bila, rada potujem v dobri družbi in rada spoznavam nove judi in njihove družbe. Verjamem, da nihče ne more celo življenje ostati obkrožen vedno z istimi ljudmi.

Na kratko o meni: Rada imam vse kar je novega in nič drugače ni pri seksu. Precej zahajam na spletne strani z erotično vsebino, pa tudi v erotične trgovine. Moja omara je polna spolnih pripomočkov, ki so pritegnili mojo pozornost, nisem pa bila z vsemi najbolj zadovoljna.

Ni skrivnost, da uporabljam vaginalne kroglice, saj to izkušnjo redno delim s svojimi prijateljicami. Ko mi je enkrat med sprehodom po mestu prišlo in sta to moji prijateljici opazili, sta šli obe naslednji dan v erotično trgovino po svoje. Od takrat dalje jih redno nosita in zgodilo se je že, da smo se vse tri naenkrat znašle sredi orgazmov.

Sem oseba, ki se zaveda sveta okoli, a hkrati tudi sebe. Sem malo posebna in če drugi radi rečejo, da seksajo, jaz pravim da fukam. Ta beseda natančno opiše kaj počnem. Če bi seksala, bi bila verjetno razočarana gospodinja, ki enkrat na mesec razpre noge. Jaz pa rada fukam in sem pofukana. Pri tem mi ni tako pomembno kako je tip videti, kot pa da ima spodobno orodje, je vedno trd in potreben.

Mora biti seveda urejen in vsaj postaven, a raje imam nekoga, ki me v obraz ne privlači tako zelo, da ima le spodobnega kurca. Te zanima kaj me še privlači in kako se rada dajem dol? Pokliči me še danes pa ti povem vse!