Klavdija / Kod: #129

  • Horoskop: Dvojčka
  • Letnica rojstva: 1986
  • Priljubljena barva: zlata
  • V prostem času rada: berem revije, hodim v terme, preživljam vikende v dvoje na kakšni lepi lokaciji s super hrano in postrežbo v posteljo. Rada se pustim razvajati.

Na kratko o meni: Doma sem iz okolice Ljubljane, po poklicu sem frizerka in imam svoj frizerski salon. Kadar nisem v salonu, zelo uživam tudi na vroči liniji kjer se popolnoma sprostim v družbi najbolj pohotnih moških iz cele Slovenije. Obožujem poslušanje tega kaj vse bi počeli z mano in se med pogovorom nastavljam v poze, ki si jih želijo.

Če si želiš mojo ritko in me pofukati od zadaj, mi enostavno rečeš naj grem na vse štiri in dvignem golo ritko proti tebi. Takrat začutim tisti občutek, ko se ritnici razpreta, mokra pičkica ji sledi, potem me močno usekaš po ritnici in mi zabiješ kurca globoko v potrebno pičko.

Kaj naj rečem, res sem prava potrebnica, ki doma nima dovolj. Prav zato sem tako rada na tem telefonu in prihajam skupaj s tabo kadarkoli hočeš. Od vročega pogovora z mano in največjih vulgarnosti kar si jih kdaj doživel, te loči zgolj še en klic. Vsekakor me pokliči in mi na uho povej kaj vse bi rad počel z mano.

Postala bom tvoja spolna sužnja, ki ti bo izpolnila prav vse želje. Iz pridne frizerke se bom prelevila v divjo fukaro in pustila da me obdelaš do nezavesti. Danes nočem romantike, samo goli fuk. Kaj še čakaš? Pokliči me in nabij na svoj kurac! Čakam te, tvoja potrebna Klavdija.