Ksenja / Kod: #141

  • Horoskop: Vodnar
  • Letnica rojstva: 1988
  • Priljubljena barva: perla
  • V prostem času rada: hodim na aerobiko, hodim na jogo, raziskujem stare gradove doma in po celi Evropi.

Na kratko o meni: Sem zelo seksapilna ženska z vrhunsko postavo. Kljub svojim letom sem videti precej mlajša, moja rit in joški so nezemeljski, obraz pa za naslovnice revij (tako mi pravijo kolegice). Ker veliko delam za to, da sem takšna kot sem, se tega tudi dobro zavedam.

Sem samozavestna tako v družbi kot doma in težko komu priznam prav, če ne verjamem v to. V spolnosti sem zelo odprta oseba in čeprav sem poizkusila že veliko stvari, mi jih še precej ostaja odprtih. Želela bi seksati v troje, pa tudi svingati.

Za to bi potrebovala partnerja, ki pa ga trenutno nimam. Vzburja me misel na to, da bi se dobila skupaj z drugim parom in bi se v postelji zamenjali, potem pa opazovali drug drugega na delu. Že od nekdaj me draži in vzburja misel na to, da seksam z nekim neznancem, medtem ko me moj mož ali fant gleda.

Rada bi, da je v sebi jezen zaradi tega in me potem za kazen pofuka kot še nikoli. Rada imam malo bolj grob seks. Ne pretepanja, ampak močne stiske, nabijanje do jajc, tihe grožnje in vezanje rok. Če bi rad izvedel še kaj več o meni me seveda pokliči. Rada ima pokvarjene pogovore preko telefona. Upaš? Jaz te čakam … pripravljena, vroča in potrebna. Pripravi me do orgazma, ne bo ti žal!