Lara / Kod: #160

  • Horoskop: Škorpijon
  • Letnica rojstva: 2000
  • Priljubljena barva: črna
  • V prostem času rada: hodim na fitnes in aerobiko, pijačke v centru Ljubljane, druženje s kolegicami in flirtanje. Imam še en skrit »hobi«, ki ti ga zaupam samo osebno.

Na kratko o meni: Sem študentka nemirnega srca, zavezana klesanju svojega telesa (še posebej ritke) in imam rada nočno življenje. Moje prijateljice mi pomenijo vse, resnega fanta nimam, ker sem preveč divja za vsakega. Zavedam sem, da sem izzivalna, imam dolge črne kodre in rada nosim zelo oprijeta oblačila.

Zato tudi garam za svojo lepo ritko, ki obnori vsakega moškega, ki jo pogleda. Vem da sem še mlada, kar pa ne pomeni da sem brez izkušenj. Obožujem seks, če je pred mano dober tipček, ne branim pa se niti kakšne luštne bjebe. Če bi se morala pohvaliti v čem sem najboljša, bi rekla, da je moje fafanje nezemeljsko dobro.

Obožujem okus sperme in občutek njene vročine na svojem obrazu, Ne vem ali se bom kdaj spremenila, upam da ne. Če bi rad izvedel še kaj več o meni, me pa seveda pokliči in vprašaj kar te zanima. Če boš pravi, ti morda zaupam kaj zares posebnega, ker vsega ne povem vsakomur. Rada imam moške, ki vedo kaj si želijo in si znajo to tudi vzeti.

Nekoč sem pristala v postelji s parom (mož - 42 in žena – 37), mislim, da se še nikoli nisem imela bolje. Tale hotline je mesto kjer sem lahko

popolnoma iskrena s seboj in z vsakim, ki me pokliče. Boš ti naslednji?