Lidija / Kod: #101

  • Horoskop: Dvojčka
  • Letnica rojstva: 1996
  • Priljubljena barva: roza
  • V prostem času rada: hodim v kino, gledam komedije, jem kokice in jih lovim, ko mi padajo med veliki joški.

Na kratko o meni: Sem precej navihana punca, ki rada draži fante, še najbolj pa me vzburi, ko vidim, da se zame zanimajo starejši moški. Že v srednji šoli sem čutila to privlačnost do 10 ali 20 let starejših moških. Nekaj časa sem hodila s poročenim in rekel mi je, da sem nekaj najboljšega v njegovem življenju.

Bil mi je všeč, hkrati pa me je ves čas razvajal, me redno vozil na izlete in imela sva super seks. Žal se je preveč zaljubil vame, po drugi strani pa je imel slabo vest do žene, zato sem ga pustila in si našla drugega. Tokrat malo mlajšega … njegovega sina. Ta je bil šele nor na seks. Skoraj vsak dan sva seksala tako hudo, da me je naslednji dan vse bolelo.

Moj adut je vsekakor moj dekolte v katerega se zaljubi večina moških, ki se srečajo z njim. Tega se zavedam, čeprav imam tudi zelo simpatičen obraz in lepo postavo. Rada imam skrivnosti o katerih se ne sme govoriti niti z najboljšo prijateljico. Skrivna sporočila, dobivanje na skrivaj, seks v avtu, … mmmm to me močno vzburja!

Rada bi videla, če me lahko vzburiš tudi ti. Verjemi, sem punca, ki ve kaj dela in kako se to dela zato se nikar ne obotavljaj. Pokliči me in mi zaupaj svoje najbolj nore fantazije, kakšen seks ti je všeč, kaj vse bi počel z mano, … srček, komaj te čakam! Naj nama pride skupaj. Pripravi robčke!