Maja / Kod: #74

  • Horoskop: Dvojčka
  • Letnica rojstva: 2000
  • Priljubljena barva: siva
  • V prostem času rada: hodim na žure (domače in zunanje), nakupujem izzivalna oblačila in jih predstavljam svojim prijateljem in njihovi družbi. Uživam v trenutkih, ko so name ljubosumne punce mojih prijateljev.

Na kratko o meni: Sem malce nenavadna mlada punca, ki ima rada reči, ki jih nekateri sovražijo. A bodimo pošteni. Kdo sovraži seksi punco v izzivalnih oblačilih? Fantje jih obožujete, sovražijo pa jih vaše punce in žene. Zanje pa me boli k…!

Imam res super postavo, ponosna sem na svoje joške in rit, ki je vedno v kakšnih tesnih hlačah ali pajkicah. Najraje imam takšne, ki so malo prozorne in se skozi vidi živo rdeče tangice. Nora sem na visoke petke, ki se morajo skladati z ostalimi oblačili. Ene imam samo za doma, ki jih obujem kadar imam na sebi prav posebno spodnje perilo.

Enkrat sem seksala iz užitka, a dobila denar. Potem sem se dva dni spraševala ali to pomeni, da sem kurba. Mislim, da ne, ker mi je tip dal dejansko denar zato, ker je mislil, da drugače ne bi seksala z njim. No in nisem nikoli več. Rada imam starejše tipe, ki vedo kaj početi z mano in mojim mladim, napetim telesom.

Imam lepe, čvrste joške, ki so vedno izpostavljene v mojih seksi oblačilih. Na vroči liniji sem iz različnih razlogov, vsekakor pa je eden izmed teh, da mi omogoča doživljanje mojih najbolj skritih fantazij. Vem, da je pred mano še veliko let, a še danes bi se rada naučila nekaj novega. Si zato, da me podučiš? Pokliči me, ne bo ti žal!