Martina / Kod: #114

  • Horoskop: Tehtnica
  • Letnica rojstva: 1998
  • Priljubljena barva: oranžna
  • V prostem času rada: se družim s kolegicami, hodim v nočne klube in se ukvarjam z jogo. Ta mi pomaga, da nekoliko umirim svoje divje misli in ideje. Kljub vsemu pa še vedno rada norim in se zabavam s tipi.

Na kratko o meni: Moje ime je Martina in sem precej divja mladenka. Redkokateri fantje zdržijo z mano dlje kot kak teden ali dva. Enostavno jim je pretežko slediti moj tempo, ampak takšna pač sem. Rada uživam, rada hodim okoli in naravnost obožujem seks. Zjutraj popoldne, zvečer, ponoči, kadarkoli.

Ne vem zakaj se večina omejuje na seks ponoči v domači postelji. Seks je najboljši izven nje. Lahko v kopalnici, na mizi, kuhinjskem pultu, v avtu, kolesarnici, na hitro v WC-ju lokala, … kjerkoli! Moja najbolj zanimiva izkušnja je bila mogoče tista iz kina, ki sem med filmom začela fanta božati po nogi.

Najprej mu je bilo všeč, ko pa sem prišla s prsti do zadrge, jo odpela in iz hlač potegnila njegovega nabreklega tiča, se je pa malo ustrašil. Sedela sva sama v zadnji vrsti, a je bil pred nama en parček. Bilo mi je vseeno, itak me ni nihče poznal. Preden sem se sklonila k njemu sem ga pogledala v oči in se mu nasmehnila.

Bil je do konca prestrašen, a se ni branil, ko sem mu pričela fafati stoječega kurca. Slišala sem kako se muči ostati tiho, še posebej zabavno mi je bilo, ko je prihajal. Moja usta so bila polna njegove sperme, on pa se je s prsti oklepal stola kot bi bil na letalu, hahaha!

Ljubček, če bi rad podobno poletel z mano, me pokliči še danes!