Mojca / Kod: #132

  • Horoskop: Škorpijon
  • Letnica rojstva: 1978
  • Priljubljena barva: rdeča
  • V prostem času rada: pijem gin tonik v dobri družbi, najraje s kakšnim nasmejanim, mladim tipom, ki se zaljubi v moje joške in perverzne besede, ter smeh.

Na kratko o meni: Lahko bi rekla, da sem sanjska milfa kakršno si želi vsak mladenič vsaj enkrat na svojem kurcu. Sem mama dveh odraslih otrok in končno samska ter na razpolago. V zakonu nisem bila preveč srečna, ker sem imela slabega fukača. Zato sem si na skrivaj večkrat privoščila ljubimca, kar pa mi sedaj ni treba.

Lahko odkrito osvajam in se predajam radostim življenja. Še vedno sem zelo postavna, urejena, ponosna na svoje velike prsi in lepo zaobljeno ritko, ki v prah sesuje še tako trdnega moškega s svojimi visokimi načeli. Imam svoje stanovanje, a raje grem seksat v »goste«, če razumeš?

Zakaj sem na vroči liniji? Hmmm, … zato ker je to tako jebeno vzburljivo in sem lahko takšna kot sem v resnici. Predrzna, pokvarjena, lahko povem čisto vse o sebi in o skrivnostih, ki jih še imam. In verjemi, sem zelo odprta ženska, moje prijateljice vedo skorajda vse, kljub temu pa še precej tega skrivam. Mora biti pa res zajebano kaj?

Pokliči me in me prepričaj, da si tisti, ki si zasluži, da mu zaupam svoje najbolj umazane skrivnosti. Nad nekaterimi boš totalno šokiran in morda boš težko verjel da se to dogaja tako zelo blizu tebe. Morda le kak kilometer stran, kdo ve. Res sem prava prasička, a me boli k…, glavno da je meni fino!