Natalija / Kod: #140

  • Horoskop: Škorpijon
  • Letnica rojstva: 1981
  • Priljubljena barva: temno modra in črna
  • V prostem času rada: kaj naj rečem, uživam življenje z veliko žlico, družim se z moškimi, ki mi to lahko omogočijo, sem pa tudi sama dovolj sposobna zaslužiti denar za življenje. V prostem času pišem svoj blog o modi za ženske.

Na kratko o meni: Verjetno ti marsikaj pade na pamet, ko vidiš mojo sliko. No, skorajda vse je res, pa še kaj dodaj zraven. Sem zelo odprtih misli glede seksa in ne poznam sramežljivosti. Moški, ki hoče seksati z mano mora biti res mačo in me prepričati s svojim obnašanjem.

Ko me enkrat osvoji, mu odprem vrata v svet seksa in erotike kakršnega do takrat še ni poznal. Lahko mi rečeš »potrebna milfa«, ker sem res in ponosna na to. Pri svojih letih izgledam bombastično za kar se trudim vsak dan. Zdrava prehrana in trening.

Mogoče je ena od posebnosti pri meni, da zelo rada opazujem moškega, ki mu prihaja zaradi mene. Ker imam res velike prsi, to izkoriščam na način, da tipa obdelam z njimi. Njegov kurac zabijem med polni joški in ga drkam z njimi, vmes lovim z jezikom in usti, vzdihujem in opazujem oči njegovega lastnika.

Ko je na koncu, ga vzamem v usta, na hitro pofafam, se igram z njegovimi jajčki, potem pa vlažnega zabijem nazaj med joški in obdelam do konca, ko me nemočen pošprica po njih in po obrazu. Če bi rad doživel kaj podobnega, me obvezno pokliči!