Polona / Kod: #131

  • Horoskop: Lev
  • Letnica rojstva: 1979
  • Priljubljena barva: rdeča
  • V prostem času rada: skrbim za svojega psička Tobija, hodim z njim na sprehode in izkoristim vsak sončen dan, ki mi je namenjen. Rada se tudi učim česa novega, še posebej me fascinira kadar pri svojih leti doživim kaj novega v seksu. Ja, tudi to je mogoče.

Na kratko o meni: Lahko bi rekla, da sem seksualna odvisnica, ki bi seksala kadarkoli in kjerkoli. Sem pa izbirčna, zato ne misli, da se dam dol z vsakim, ki pride mimo. Že od srednje šole dalje se zavedam, da moja pička razmišlja po svoje. Nekako tako kot moški kurci, ki prevladajo nad možgani. Moja potrebnica me velikokrat popelje v težave, a še večkrat v sladke trenutke zadoščenja in potešitve.

Doma sem oborožena z raznovrstnimi spolnimi pripomočki in kadar domov pripeljem katerega od novih, se nekateri kar malo ustrašijo. Spet drugim, pa se zasvetijo oči in takrat vem, da sem naletela na pravega. Všeč mi je, če se moj ljubimec znajde v postelji in zna uporabiti tisto kar skriva moja rdeča omarica za seks.

Polna je lubrikantov, različnih vibratorjev, kroglica, lisic, bičev in precej unikatnega erotičnega perila. Imam hlačke, ki so mi zelo pri srcu in sicer imajo med nogami razporek, zato jih ni potrebno slačiti. Samo zabiješ mi čvrsto batino do konca, da zaječim, se odbiješ od moje lepe ritke in priletiš nazaj.

Rada imam akcijo, da me zgrabiš za dolge kodre, potegneš nazaj in me jahaš kot pravo potrebno prasico. Rada se počutim malce nemočna, po drugi strani pa oboževana. Tvoj klic me lahko spremeni v pohotno prasičko, in potem se pripravi srček!