Saša / Kod: #62

  • Horoskop: Dvojčka
  • Letnica rojstva: 1989
  • Priljubljena barva: zlata
  • V prostem času rada: raziskujem shoping centre in nakupujem. Kolikor je denarja na razpolago, toliko ga bo šlo v oblekice, čevlje, spodnje perilo, ličila, … skratka vse za mojo lepoto. Se splača!

Na kratko o meni: Prijatelji bi me opisali kot fatalno žensko, ki lahko dobi vsakega, ki ji je všeč. In res je. Če mi je všeč moj direktor, ga bom imela. Če mi je všeč mož moje sestre, ga bom imela. Če mi je všeč nov sosed, ki se je preselil danes, bo zvečer v moji postelji izpolnjeval moje želje.

Sem mojstrica ličenja, zaposlena v kozmetičnem salonu, ob tem pa delam tudi na vroči liniji, ki izpolnjuje moje perverzne sanje. Moji klicatelji so moji največji jebači in z njimi mi vedno najbolj močno pride. Ni lepšega kot oboževalec, ki je tako nor nate, da mu stoji, ko pomisli nate in mu pride, ko te prvič sliši.

Med pogovorom se redno samozadovoljujem. V torbici je z mano vedno moj najboljši prijatelj, dragoceni vibrator za nekaj stotakov. Drag, a se splača. Na otip je kot pravi kurac dolžine 20 centimetrov in to je dolžine, ki me najbolj osrečuje. Tudi seks z manjšim je lahko dobre, ampak 20 … je nekaj posebnega.

Želim si, da bi me poklical, mi opisal svojega kurca v tistem trenutku. Je mehek, trd, ti stoji že dolgo, je vroč, ali njegova žila močno utripa. Bi ga imel v mojih ustih ali pa med čvrstimi joški? Pokliči, ne bo ti žal!