Sandra / Kod: #91

  • Horoskop: Ribi
  • Letnica rojstva: 2001
  • Priljubljena barva: perla bela
  • V prostem času rada: imam nekaj normalnih in malo manj normalnih hobijev. Imam fetiš na seksi čevlje, zato sem nonstop po nakupih.

Na kratko o meni: Kaj bi ti nakladala … sem mlada punca, ki ima že kar nekaj izkušenj, vseeno pa se veselim vsake nove, kot bi bila prva. Tako se moški tudi počuti z mano v postelji. V prvem momentu sem na videz zadržana, a to je le na videz. V resnici sem prava fukara in to ti bo hitro jasno, če me boš poklical.

Iz moje profilne slike ti je jasno kaj so moji največji aduti, zato se ne obotavljaj, če so ti všeč veliki, mladi in čvrsti joški. Vem da so ti, ne delaj se, da te ne zanima hehe! Rade volje ti jih položim na obraz in te počasi masiram z njimi. Vzburja me misel na to kako jih grabiš, kako se igraš z mojimi nabreklimi bradavičkami, ahhh …

Medtem, ko bi se ti usedla v naročje in z vročo muco mečkala trdega kurca, bi te s svojimi dolgimi nohti kot mačka praskala po telesu. Po seksu z mano je še vsak moški odšel domov z rdečimi črtami po hrbtu. Obožujem strasten seks, kjer se mi ni treba pretvarjati. Sem zelo glasna punca, vedno zahtevam, a tudi dajem.

Imam še en skrit fetiš in to je, sexting. Rada vzburjam po telefonu in sem rada tudi tako vzburjena. Moje slikice so izjemno fukiš zato verjamem, da moškim ni lahko, ko jih vidijo, znam pa tudi z besedami. Vzburja me misel na to, da si ga takrat drkajo name. Bi si ga rad zdrkal na moje velike joške? Pokliči me takoj!