Sanja / Kod: #83

  • Horoskop: Lev
  • Letnica rojstva: 1991
  • Priljubljena barva: roza
  • V prostem času rada: se fotografiram in obdelujem svoje hude fotke. Te potem pošiljam kakšnim seksi tipčkom, nekatere pa objavim na Facebooku in Instagramu. Vzburja me ko vidim kdo vse jih všečka potem.

Na kratko o meni: Imam atletsko postavo, ki ji tako res lahko rečeš. Ukvarjala sem se z atletiko, zdaj pa treniram v fitnesu. Imam osebnega trenerja, ki skrbi za mojo prehrano in načrt vadbe, skrbi ga pa še nekaj drugega. Medtem, ko je klesal mojo čvrsto ritko se je začel bati, da mu jo bo kdo »kresnil«.

Še dobro da ne ve, da se tale ritka kreše na polno že nekaj časa. Težko bi bilo drugače, če si huda bejba in imaš toliko ponudb. Še vedno pa imam določene fantazije, ki jih še želim uresničiti. Ena od teh je, da bi seksala s popolnim neznancem na nekem nenavadnem kraju. Lahko v temi v parku, ali v garaži.

Mogoče z nekom, ki bi me videl na Instagramu in mi poslal kako svojo sliko. Če bi mi bil všeč, bi se verjetno odločila za akcijo. Tipi mi v sporočila nonstop pošiljajo svoje kurce. Nekateri so res dobri, ampak na tak način me težko vzburiš. Moraš znati z besedami. Če ti uspe, da me narediš potrebno, potem …

Če misliš, da bi ti uspelo, potem me vsekakor pokliči. Rada imam umazane, pokvarjene pogovore ena na ena. Priznam, da sem mala prasička, ko pride do tega, ampak saj to ni slabo ane? Moja napeta ritka te čaka, joške si pa že božam sama.