Sara / Kod: #142

  • Horoskop: Lev
  • Letnica rojstva: 1989
  • Priljubljena barva: srebrna in zlata
  • V prostem času rada: preučujem zdravo prehrano in zdravo življenje, rada kolesarim in hodim v hribe, obožujem živali in moji dve muci (ena ni žival), obenem pa se ukvarjam tudi z glasbo, ostalo pa ti povem na uho.

Na kratko o meni: Sem v letih, ko bi morala imeti že kakšno družino, moža in otroke, … jaz pa še kar bluzim po svetu. Super mi je tako, saj lahko brez slabe vesti uživam v rečeh, ki so mi najbolj pri srcu. Nisem še spoznala tipa, s katerim bi rada živela do smrti. V resnici mislim, da sploh ne bi bila rada z nobenim skupaj do konca.

Rada imam moške, a mi ne pašejo vedno isti in niti ne podobni. Pride mesec, ko si želim šarmantnega 50-letnika, ki me lahko razvaja in poskrbi za moje potrebe, spet drugič se mi sline cedijo po mlajših. Najmlajši je bil še ne 20-letni mladenič, ki me je presenetil s svojo samozavestjo v baru.

Kasneje v avtu mi je postalo jasno od kod mu takšna samozavest. V hlačah je imel pravo anakondo in videlo se je, da si jo želi čimprej pokazati. Bila sem navdušena nad njegovo »dodatno opremo« tako kot tudi nad vzdržljivostjo. Dečko je bil zares izjemen, a malo premlad, da bi se z njim dobivala na redni bazi.

Še vedno se slišiva in dobiva na kakem hitrem seksu med službo ali zvečer. Načeloma pa obema paše tako. On ima resno punco, ki kar žari od ponosa, da hodi s tako obdarjenim tipom, ne ve pa, da njegovo orodje vrta marsikje in ne samo pri njej.

A prav zato je življenje tako lepo in ne bi ga zamenjala za nič na svetu. Če želiš tudi ti uživati v prav posebnih trenutkih svojega življenja, me nujno pokliči!