Snježana / Kod: #119

  • Horoskop: Rak
  • Letnica rojstva: 1985
  • Priljubljena barva: zelena
  • V prostem času rada: obiskujem različne dogodke in se družim s prijatelji ter prijateljicami. Obožujem erotično perilo, zato sem tudi redno v butikih, kjer vsakič domov s sabo odnesem kakšen nov kos. Rada imam svojo muco in se igram z njo. In ne, pokvarjenec, mislim pravo muco. Ime ji je Mila.

Bližam se 40-im, zato mi verjetno utripajo vsi alarmi v glavi. Od nekdaj sem bila mahnjena na seks, zdaj pa to nekako še bolj občutim. Pravijo, da gre za občutek staranja, ampak mislim, da sem z leti enostavno postala še bolj potrebna. Ko se pogledam v ogledalo vidim najbolj seksi različico sebe kadarkoli do sedaj.

Sem obsedena z vročim spodnjim perilom, zato imam vedno na sebi kaj posebnega. Moje prijateljice me večkrat prosijo, da jim pokažem kaj nosim in nekoč se mi je zgodilo, da me je na stranišču lokala ena moja prijateljica skoraj posilila. Tako sem ji bila všeč v mojem zelenem kompletu, da sva se vroče zalizali.

Potem mi je potisnila roko v čipkaste spodnjice in poskrbela za mojo češpljico. To je bila moja prva izkušnja z žensko in takrat sem spoznala, da sem biseksualka. Še vedno imam rada moške in njihove trde tiče brez katerih ne bi zdržala.

Če si svobodomiseln in imaš rad seks ter se o njem rad pogovarjaš, si te želim spoznati. Poskrbi za moje potrebe in izvleci iz mene tiste najbolj skrivnostne fantazije, ki polnijo mojo glavo, da sem že čisto zmešana. Bi se morda šel trojčka z mano in še kakšno prijateljico. Zdaj sem v fazi, ko razmišljam tudi o tem.

Če misliš, da me lahko zadovoljiš in zadostiš vsem mojim potrebam, se enostavno morava slišati. Čakam te na drugi strani, da slišim tvoj glas, ki me bo popeljal do ekstaze. Divji in vroči orgazmi so vse kar si želim za popoln dan. Poskrbela bom zate in se posebej za to priložnost oblekla v nekaj zapeljivega!