Taja / Kod: #118

  • Horoskop: Devica
  • Letnica rojstva: 1999
  • Priljubljena barva: bela in črna
  • V prostem času rada: obožujem dobre žure s prijatelji in drugo dobro družbo. Odlična hrana, pijača in glasba me spravijo v delirij in takrat je mogoče prav vse.

Na kratko o meni: Po horoskopu sem Devica, a samo po horoskopu. V resnici sem vse živo, samo nedolžna in devica ne. Moje prijateljice mi zavidajo postavo in ritko, ki moške spravlja ob živce. Moja najbolj nora izkušnja je bila, ko me je na plesišču nekdo udaril po ritki, jaz njega po licu, potem pa je prišla njegova bejba in me sredi plesišča zalizala.

Nadaljevali sva na stranišču, nato v avtu, končali pa pri njej doma. Tipa je zaklenila ven, strgala vsa oblačila z mene in mi noro polizala mokro pičkico. Nisem lezbijka, ampak tisto je bilo nooooro dobro! Ko mi je prišlo sem se grabila za joške, pa njeno glavo, jo stiskala s stegni in vpila na ves glas, da mi prihaja.

Seveda so me slišali vsi sosedje, ona pa mi je kasneje rekla, da bi morala delati na vroči liniji, ker imam tako seksi glas, še posebej kadar mi prihaja. Nimam nobenih zadržkov in nikoli mi ni nerodno. Rada seksam v troje, ne glede na to ali zraven še ena punca ali dodaten tipček.

Največji užitek mi je gledati osebo, ki ji prihaja zaradi mene, naravnost v obraz. Tiste oči, krči v mišicah, nenadzorovani gibi, umazane besede, … in potem na koncu sramežljivost in rdeča lica. Pokliči me, da ti naredim trdega kurca in rdeča lička!