Tija / Kod: #137

  • Horoskop: Lev
  • Letnica rojstva: 1998
  • Priljubljena barva: viola
  • V prostem času rada: imam nekaj hobijev, rada fotografiram okolico, a tudi sebe (golo), ukvarjam se fitnesom in zvečer hodim ven s svojo družbo. Redkokdaj prespim doma.

Na kratko o meni: Sem Danijela in v letih, ko me najbolj trga in premetava. Že nekaj časa se spoznavam s spolnostjo in erotiko, pa se mi zdi, da še vsak dan izvem in se naučim nekaj novega. Sem pač mlada. Pred kratkim sem ugotovila, da so mi všeč tudi punce, ter imela prvi seks z žensko. Nisem mogla verjet, da je lahko tako lepo, ko ti druga punca liže češpljico. Mmmm, ko se spomnim …

Vseeno imam rada tudi fante in njihove trde tiče. V resnici sem od njih kar malo odvisna in sem moji ljubimki predlagala, da bi naslednjič vzeli v posteljo še enega fanta. Na žalost ni bila za, zato bom poizkusila še kje drugje. Vem da je veliko parov, ki si želijo popestritve, zato me ni strah da mi ne bi uspelo uresničiti teh sanj.

Obožujem seks, ko me eden obdeluje, drugi pa pri tem opazuje. Spala sem z dvema fantoma, ampak raje bi eno punco namesto fanta. Bi se šel z mano takšne igrice? Ampak na koncu boš moral poskrbeti za dve potrebni bejbi. Verjamem, da ti to ne bo problem.

Nujno me pokliči in mi zaupaj svoje fantazije, da skupaj poiščeva najbolj seksi poze, število oseb in dodava še kakšen svoj skriven fetiš, ki bo poskrbel za to, da nama bo prihajalo do jutra. Čakam te pri telefonu, ampak ne maram čakanja. Pokliči me takoj!