Tina / Kod: #70

  • Horoskop: Vodnar
  • Letnica rojstva: 1993
  • Priljubljena barva: rumena
  • V prostem času rada: ukvarjam se z vsem kar ima pridih erotike. Obvladam erotično masažo, zelo rada delam seksi selfije in z njimi kurim svoje ljubimce in tiste, ki to šele bodo.

Na kratko o meni: Kot sem povedala, sem zelo erotično bitje in ne morem zdržati, da ne bi vsaj enkrat na dan počela nekaj v zvezi s seksom. Rada seksam, ampak seks imam rada na način, da imam nekaj od tega. Nesposobni ljubimci me ne zanimajo, ko pa naletim na nekoga, ki zna z mano, ga težko izpustim.

Ker sem Vodnarka, je jasno da rada seksam kjerkoli se mi zahoče. Ne izbiram in se ne omejujem samo na posteljo. Vse skupaj je verjetno krivo, da zelo težko obdržim partnerja, a po drugi strani čisto preveč rada uživam na vse strani, da bi ga sploh imela. Sem prava seks bombica na dveh nogah, ki lahko v vsakem trenutku eksplodira.

Če me boš poklical ti lahko garantiram, da boš eksplodiral tudi ti. Pri meni nihče ne zdrži do konca. Jaz ti povem kdaj ti bo prišlo in ne obratno. Če bi me s svojim trdim tičem zdajle potegnil po gladko pobriti češplji, bi vedel da je vlažna in pripravljena. Se upaš spopasti s tako potrebno punco?

Ko mi moški govori kaj vse bi počel z mano se mi povsem zmeša. Moje bradavičke otrdijo, pričnem se božati po joških in takrat sem vesela , da imam na glavi slušalko in mi ni treba v roki držati telefona. Za svoje zadovoljstvo potrebujem obe roki in še kaj zraven. Mi boš pomagal?