Urška / Kod: #153

  • Horoskop: Oven
  • Letnica rojstva: 1983
  • Priljubljena barva: rumena
  • V prostem času rada: rada se lepo oblečem in grem ven s svojo družbo. Odkar sem ločena, je moje življenje postalo malo divje in podobno študentskim dnevom in nočem.

Na kratko o meni: mamica odrasle hčere, ki se je ponovno rodila po ločitvi. Še vedno selo seksi, z dekoltejem ki ubija in lepo zaobljeno ritko, ki meša moške, ko gledajo za mano. To mi je všeč, ker se počutim zapeljivo in moške pohotne misli me vedno naredijo potrebno. Redno hodim na skupinske vadbe in se mi zdi smešno kako druge ženske ljubosumno gledajo vame. Tudi same bi imele take joške in rito.

V seksu sem zelo nepredvidljiva in se zavedam, da to moškim velikokrat povzroča težave. Včasih pa zaradi moje nepredvidljivosti še bolj uživajo. Včasih, ko sem zelo potrebna in imam v postelji dobrega tipa, ga jaham dokler ne vidim v njegovih očeh, da je na robu. Potem upočasnim, z roko sežem nazaj, primem za kurca in ga počasi potegnem ven.

Ko se prestraši, če je to-to, ga presenetim in prestavim v ritko. Obožujem analni seks, ampak mi mora biti moški res všeč, da ga prakticiram. Na ta način sem doživela najboljše orgazme. Trenutno samska in vesela, da imam to delo, ki skrbi za to, da po svetu vsak dan hodim potešena. Odkar sem se ločila, mi prihaja tako močno kot še nikoli. Ne čakaj, pokliči me in me pripravi do orgazma. Hočem te zdaj!