Simona / Kod: #89

  • Horoskop: Tehtnica
  • Letnica rojstva: 1992
  • Priljubljena barva: zlata
  • V prostem času rada: najraje imam kozarec vina v dvoje, drugače pa rada tečem, nakupujem in se prepuščam razvajanju človeku, ki to obvlada in si lahko privošči.

Na kratko o meni: Sem Simona, v srednji šoli so me klicali limona. Malo zaradi imena, malo zaradi joškic, ki pa so kasneje konkretno zrasle in so danes eden lepših atributov na meni. Še eden je moja seksi ritka, ki je plod teka in redne vadbe. Obožujem občutek, ko me za napeto rit zagrabijo močne moške roke skozi katere čutim vso potrebo svojega ljubimca.

Ne maram prosjačiti za karkoli in rada vidim, da mi zna moški malo prebrati misli. Sem precej zahtevna, a tudi veliko dajem. Pri seksu se ne omejujem ne na kraj in ne na prostor. V avtu znam kar nekaj akrobacij, obožujem pa tudi strasten fuk v gozdu ali na kakšnem javnem kraju. Nazadnje sva se z nekom z neta sredi belega dneva mečkala v dvigalu njegovega bloka.

Kot posebnost bi izpostavila mojo potrebno ritko, saj sem ena tistih punc, ki zna doživeti tudi analni orgazem. Znane so mi sanje tipov, ki hočejo svojo žensko napičiti v rit, ampak zelo malo je takšnih, ki to res obvladajo. Bila sem v resni zvezi, ki se ni obnesla, zdaj pa živim svoje sanje in si si izpolnjujem najbolj nore želje na tem svetu.

Pokliči me in mi zaupaj svoje želje, da ti jih izpolnim. Sem zelo dobra v tem in obožujem toplega, trdega kurca v svoji roki. Pa ne samo v roki. Med joški, v ustih, v pohotni pičkici in seveda, v potrebni in tesni ritki. Uhhh, pokliči me, komaj čakam, da mi pride s tabo!