Davorka / Kod: #40

  • Horoskop: Devica
  • Letnica rojstva: 1983
  • Priljubljena barva: zelena
  • V prostem času rada: od ločitve dalje v prostem času najraje flirtam z moškimi, ki se znajdejo v moji bližini. Z njihove strani imam rada pozitivno energijo in da znajo pokazati kadar so navdušeni nad mano.

Na kratko o meni: Zadnja leta se je v meni nabiralo marsikaj, potem je prišla ločitev in dobesedno sem eksplodirala. V pozitivnem smislu seveda. Privoščila sem si veliko stvari, ki sem si jih prej na skrivaj želela. Odšla sem na potovanje, seksala z neznancem na ladji in potem še z domačinom v tujini.

Napolnila sem svoje baterije, po vrnitvi domov pa sem opazila, da mi manjkajo neke stvari v povezavi s seksom in erotiko, zato sem začela delati na vroči liniji kjer so se mi uresničile še ene sanje. Da sem lahko tisto kar sem v mislih vsak dan tudi v resnici. Perverzna, polna idej za seks, potrebna in pripravljena na orgazem kadarkoli.

Zaljubljena sem v življenje, zato sem se odločila, da ga bom tudi živela. Če bi rad nekaj posebnega v življenju doživel tudi ti, me vsekakor pokliči in ne bodi sramežljiv. Rada imam moške, ki jasno pokažejo kaj hočejo od mene in si znajo to tudi vzeti. Rade volje ti izpolnim kako skrito željo, o kateri mogoče sanjaš že leta.

Ne bo ti žal, še posebej, če boš dovolj drzen in me prepričal da si pravi. Obožujem pozo 69. To je tista, ko se uležem moškemu z glavo k njegovemu kurcu, vročo pičko in ritko pa mu nastavim nad usta. Je tebi tudi všeč tako?