Dora / Kod: #139

  • Horoskop: Devica
  • Letnica rojstva: 1991
  • Priljubljena barva: rdeča
  • V prostem času rada: hodim v naravo, ali sedim v centru mesta in opazujem ljudi. Še posebej zanimive moške, ki mi vzbudijo domišljijo. Imam smisel za pisanje erotičnih zgodbic v katerih opišem svoje vroče dogodivščine.

Moja glava je v teh letih malce zmedena in si želi doživeti vse mogoče. Znajdem se v situaciji, ko imam tipa, ampak si zaželim nekoga drugega, kar me vodi v kočljive situacije. Ne morem si pomagati, če pa rada seksam. To povem vsakemu tipu s katerim sem in mislim, da se tega še kako dobro zavedajo.

Moja obsesija so moški zrelih let, ki so v življenju nekaj že dali skozi in ne iščejo resne zveze. Predvsem mi je nujno, da je moj moški sproščen in odprt ter obožuje dolge vroče in intimne pogovore. V resnici mi je vseeno ali je star 40 ali 55 let, če dobro izgleda in je hkrati inteligenten ter odprt.

Rada bi srečala nekoga, ki ima vse to in ima v očeh tisti nagajiv pogled in žar, ki mi da vedeti, da bom v kratkem doživela najboljši seks življenja. Takšni moški so samozavestni in privlačni ne glede na starost ali splošen videz. Seveda želim, da je urejen in privlačen, ne pomeni pa to, da mora biti model z naslovnice.

Nazadnje sem bila z 49-letnikom, ki je vedel kako se zapelje in obdela žensko. Začelo se je že verbalno in sicer preko telefona s sporočili. Ko sem kasneje slišala še njegov glas, se nisem mogla več upirati njegovim ponudbam, da se vidiva.

Ta lepotec me je pripravil do neskončnih orgazmov že samo z besedami, zato sem ga enostavno morala spoznati še v živo. Bil je vse tisto kar sem pričakovala in še več. Prijateljice me sprašujejo, zakaj nisem ostala z njim pa nimam pravega odgovora. Preveč sem nestanovitna in si želim spoznati več takšnih tipov. Si med njimi? Pokliči me in bova izvedela.