Majči / Kod: #117

  • Horoskop: Vodnar
  • Letnica rojstva: 1997
  • Priljubljena barva: rumena
  • V prostem času rada: v prostem času rada nakupujem oblačila in čevlje, rada se sprehajam in igram odbojko na mivki. Obožujem morje in mivko.

Na kratko o meni: sem 23-letna punca, ki jo fantje kličejo »lutka«. Najprej mi je bilo to brez veze, danes pa sem ponosna na ta vzdevek. Ko se pogledam v ogledalo tam zares vidim lutko. In to hudo seksi lutko! Seksati sem začela pozno in se včasih šalim, da sem še vedno malo devica, čeprav po horoskopu Vodnarka.

Kakor je za Vodnarje značilno, imam rada nepredvidljiv, malo grob seks. Uživam v analnem seksu, čeprav bi človek na prvi pogled rekel, da ni šans. Poznam analni orgazem, doživela sem ga in nora sem na to obliko seksa. Mora pa biti moški v moji postelji pozoren, nežen in izkušen za te reči.

Kar se drugih oblik seksa tiče, imam rada grobo igro. Ko me moški nabija od zadaj, jaz komaj zdržim na vseh štirih in me pri tem stiska še za vrat. Včasih me še bolj zrajca, če moje dolge, črne lase navije okoli zapestja in me močno potegne nazaj takrat, ko me nasadi na svoj kurac. Kričim …

Navzven sem povsem običajna punca, v duši pa gorim od poželenja. Prav zato sem se znašla tudi na tej vroči liniji kjer vsak dan nenormalno uživam. Me lahko pripraviš, da si bom zdrkala mlado in gladko pičkico? Komaj te čakam!