Zala / Kod: #42

  • Horoskop: Kozorog
  • Letnica rojstva: 1989
  • Priljubljena barva: temno modra
  • V prostem času rada: rada imam lepe stvari, modna oblačila in klepetanje po telefonu s prijateljicami in prijatelji.

Na kratko o meni: Obožujem modo, modna oblačila, zato veliko denarja zapravim v raznih trgovinah in butikih. Nakupujem tudi preko spleta zato mi navadno hitro zmanjka denarja. To je bil eden razlogov, da sem povezala seks in denar, v čemer pa noro uživam in mi ni bilo nikoli žal, da sem se pričela ukvarjati s tem.

Sem Kozorog po horoskopu in Kozorogi smo v seksu zelo impulzivni in strastni. Rada prevzamem pobudo, sem ukazovalna in organiziram orgazme kakor meni paše. Ne dovolim, da tipu pride pred mano. Če mu, je kaznovan. In to hudo. Obožujem, ko mi jo liže in mi je vseeno ali je moški ali ženska. Sem malo »bi« in to mi v spolnem življenju pride samo prav.

Moja družba je večkrat zmedena, ker ne ve ali osvajam tipe ali punce, meni pa je vseeno, važno, da mi je oseba všeč. Ljubim delo na vroči liniji, zato ker tam spoznam ogromno zanimivih ljudi. Bila sem presenečena, ko so me poklicale tudi punce in bila sem jih vesela, ampak moški so mi v tem primeru precej bolj zanimivi.

Če me pokličeš ti zagotovo ne bo žal. Ime mi je Katarina, moje drugo ime pa je fukara. Rada obdelujem trde kurce in vlažne pičke, moji potrebi pa ni ne konca ne kraja. Me boš lahko obvladal? Preveri še danes!