Klara / Kod: #126

  • Horoskop: Tehtnica
  • Letnica rojstva: 2001
  • Priljubljena barva: smaragdno zelena
  • V prostem času rada: mlada punca sem, pač rada hodim ven žurat, družim se s prijateljicami in božam svojo muco. No ja, mačko in tudi svojo muco!

Na kratko o meni: Sem zelo zapeljiva črnolaska, ponosna na svoj obraz in telo. Nisem suhica ampak imam vseeno TOP ritko in rada nosim oprijete kavbojke, ki jo pokažejo takšno kot je. Fantje so nori nanjo in nekateri so kar malo preveč pogumni, ko se jo hočejo dotikati.

Nekoč sem imela zanimivo izkušnjo na avtobusu, ko se je nek moški zanalašč stiskal ob mene in me s svojim mednožjem ves čas drgnil pri ritnicah. Najprej sem bila jezna in ga hotela udarit, potem pa mi je postalo všeč. Vzburila sem se do te mere, da sem imela vlažno češpljico in sem doma takoj letela v kopalnico, da sem si jo zdrkala.

Po tistem sem redno iskala situacije v katerih sem se vzburila v javnosti ali s kakšnim neznancem, ki sem ga zapeljevala. Dobro flirtam zato mi to res ni težko. Rada pripeljem moške do trenutka, ko mislijo, da bodo fukali, potem pa jih odjebem. No ja, ne vse, včasih jih pojebem. Nisem nesramna, samo močno uživam v tem.

Vem, da bom enkrat sama najebala, ampak kaj hočem, takšna sem in takšna bom ostala. Rada imam pa tudi pravi seks, ampak hočem, da je moški pripravljen zanj malo delati. Pomembna mi je predigra, še posebej obožujem lizanje.

Rad ližeš? Bi polizal mlado, napeto in gladko pičkico? Pokliči me še danes, da ti jo nastavim!