Katarina / Kod: #153

  • Horoskop: Oven
  • Letnica rojstva: 1991
  • Priljubljena barva: srebrna
  • V prostem času rada: v prostem času se ukvarjam s karatejem, ampak brez skrbi, ne pretepam tipov. Raje jih poseksam!

Na kratko o meni: Obožujem borilne športe saj se od malega ukvarjam s karatejem. Sem nevarna punca, a le če me izzoveš. Sicer pa nadvse vroča in gibčna v postelji. Kar predstavljaj si seks s punco, ki obvlada špago. Fantje so se me že od nekdaj malce bali kar ni bilo vedno v redu. Danes tipa najprej spoznam in mu o karateju govorim šele, ko sva v postelji.

Brez seksa ne morem zdržati niti enega dneva. Sicer se nimam za odvisnico, ampak enostavno rada seksam, doživljam sladke orgazme in jih tudi podarjam. Všeč mi je, če je moj fukač močan, da me lahko premetava po postelji, imeti mora dovolj velikega tiča, da se ga ne zasitim. Nekoč sem poizkusila z dvema in na koncu sem bila tako izmučena, da nisem upala več, čeprav me mika … Mogoče pa poizkusim še kdaj. Ti si že?

Na hotline sem pristala povsem po naključju, ko me je s seboj v službo peljala kolegica, ki je bila navdušena nad telefonskim seksom, a ji nisem verjela, da ti lahko od tega pride. Ko sem jo videla pri delu, sem takoj hotela poizkusiti še sama. Pravijo, da sem naraven talent, ki lahko orgazmira in povzroča orgazme na drugi strani.

Ne verjameš? Pokliči me in preveri!