Cvetka / Kod: #128

  • Horoskop: Strelec
  • Leto rojstva: 1999
  • Priljubljena barva: modra
  • V prostem času rada: izpopolnjujem svoj hobi fotografije, se ukvarjam z ličenjem, lepoto in hodim na kakšne nove fensi lokacije.

Vedno potrebna nimfomanka. Stara sem 22 let in pripravljena na nove dogodivščine. Zelo rada imam seks na različnih lokacijah in v različnih pozah. Zame je seks kot neka vrsta odganjanja stresa. V vsakem trenutku sem pripravljena in odprta za nova erotična doživetja.

Fotografija je že od nekdaj moj najbolj priljubljen hobi, in vsi vedo kako zelo sem predana delu v svojem amaterskem studiu. Česar pa oni ne vedo, pa je dejstvo da sem vsa najbolj nora erotična doživetja doživela prav v tem hišnem foto studiu, kjer sem odkrila prave čare seksa in vzburjenja. Vse skupaj se je pričelo, ko sem imela zgolj 19 let in bi me moral nek profesionalni fotograf naučiti nekaj več o fotografiji. Ko je prišel sem bila kar malo presenečena, saj je bil v zgodnjih tridesetih letih, napetega in mišičastega telesa, ter nadvse privlačen. Takrat sem popolnoma nepripravljena občutila kaj pomenijo pravi čari seksa in povsem novega načina vzburjenja. Prvič v življenju sem fukala v rit. Njegov kurac je prodiral globoko, jaz pa sem stokala od bolečine in užitka. Na koncu mi je celega kurca zarinil v pizdo in dolgo praznil svoja jajca vame. Nikoli nisem pozabila kako lepo mi je bilo. Zato hočem znova najti nekoga, ki bi me analno zadovoljil in dobro pofukal. Naredila bom vse kar boš hotel. Lahko me fukaš v vse luknje in tudi med velike joške. Zjutraj ti bom sočno pofafala kurca, potem pa me boš zadovoljil tako kot mi je najbolj všeč, analno. Fantje, ki so pripravljeni na to naj se mi oglasijo, saj je sperma moje največje zadovoljstvo.