Barbara / Kod: #109

  • Horoskop: Rak
  • Letnica rojstva: 1995
  • Priljubljena barva: rdeča
  • V prostem času rada: divjam v kakšni diskoteki, plešem in se zabavam z družbo. Imam tudi prav poseben hobi, saj rada plezam.

Na kratko o meni: Sem divja 25-letnica, ki ve kako uživati življenje. Še vedno sem študentka in zato ne rabim navodil za nor žur, samo s prijateljicami grem ven in je to to. Živim v študentskem domu kjer sobo delim s še eno potrebnico. Parkrat sva se celo znašli v postelji in poizkusili lesbo seks. Bilo je nenavadno, a zelo lepo.

Obe sva malo biseksualke, kar naju ne moti. Kadar ona pripelje tipa za fuk, se jaz umaknem za kakšno uro in obratno kadar imam jaz fukača. Zmenili sva se, da lahko fuka kolikor hoče takrat, ko jaz delam na vroči liniji. Moja služba ji je tako všeč, da hoče poizkusiti še sama.

Imam lepo postavo, dolge noge in zategnjeno ritko. Nikamor ne grem nenaličena in brez oprijetih kavbojk ali pajkic. Če ima ženska dobro rit, jo mora pač pokazati, ni tako? Kaj pa ti? Imaš rad takšne potrebne mladenke, ki komaj čakajo kakšno pokvarjeno besedo v uho?

Potem si na pravem naslovu! Pokliči me, ne bo ti žal! Obljubim ti, da mi boš lahko odpel gumbe in šel s prsti v mokre hlačke … Potem pa bo vse odvisno od tebe kako spreten boš. Hočem pa da nama obema nepozabno pride. Kaj še čakaš? Pokliči zdaj!