Laura / Kod: #136

  • Horoskop: Ribi
  • Letnica rojstva: 1992
  • Priljubljena barva: nežno roza
  • V prostem času rada: potujem, spoznavam nove kraje in ljudi, rada flirtam in se velikokrat zapleten v kakšno sladko avanturico, skrbim za mojo navihano psičko Piko.

Na kratko o meni: Moje ime je Laura in sem v trenutku, ko želim na polno uživati. Končala sem fakulteto in razmišljam ali bi še nadgradila izobrazbo, ali pa poiskala kakšno dobro službo. Trenutno delam na hotline in sem s službo čisto preveč zadovoljna, da bi jo pustila.

Sem sem prišla povsem po naključju, ko me je predstavila najboljša prijateljica, potem pa sem enkrat poizkusila in se zaljubila v neskončne pogovore z neznanimi moškimi, ki so mi o seksu povedali ogromno stvari, ki jih še nisem poznala. Ko sem se nekega večera ujela z roko v hlačkah in s prstom v pizdi, sem mislila, da se mi je zmešalo.

Kaj takšnega ne bi počela nikoli niti v sanjah, zdaj pa se je resnično dogajalo. Nek moški me je popolnoma vzburil in pripravil do tega, da sem se pričela samozadovoljevati. Odpela sem si hlače in pričela božati med nogami. Lagala bi, če bi rekla, da mi ni pasalo.

Na koncu pogovora me je vprašal, če mi je prišlo in priznala sem mu. Odvrnil mi je: »Tamala, zdaj sem si ga drkal nate, super si, prišlo mi je po tvojih joških, zdaj pa ti ga mokrega počasi vtikam med srčaste ustnice, sesaš ga, …«. In potem mi je prišlo še enkrat. Na glas in brez pretvarjanja.

Pokliči me, hočem, da mi spet pride!