Tamara / Kod: #04

  • Horoskop: Oven
  • Letnica rojstva: 1985
  • Priljubljena barva: oranžna
  • V prostem času rada: Nora sem na morje in imam srečo, da živim blizu, zato se redno sprehajam ob obali, včasih s sabo vzamem koga, najraje pa to počnem sama. Kadar imam čas in je vreme primerno se preoblečem v kopalke in nastavim telo soncu, opazovalcem, morju, …

Na kratko o meni: Lepa ritasta punca, ki ima že kar nekaj izkušenj s področja spoznavanja in tudi seksa. Še vedno pa raziskujem tako sebe, kot tudi druge. Vsak naslednji partner je lahko drugačen, ima svoje poglede, želje, fantazije, kar je nekaj kar v meni prebudi domišljijo.

Te imam veliko in jo znam pokazati tudi v intimnih trenutkih. Moji ljubimci pravijo, da sem v postelji pravo nasprotje tiste Tamare v službi ali zunaj. Na videz zadržana punca se med štirimi stenami spremeni v pravo fukaro, ki nima nikoli zadosti. Prav zato sem pristala tudi na vroči liniji, ki je v popolnosti izpolnila moja pričakovanja.

Končno dam lahko iz sebe vse tisto kar mi leži globoko v nemirni duši, se pogovarjam odprto, zaupam drobne in predrzne podrobnosti, ki so mi v seksu všeč, se pogovarjam o svojih fetiših, ki so za nekatere nesprejemljivi in podobno.

Če misliš, da bi bila prava sogovornica zate, se ne obotavljaj ampak me takoj pokliči. Navdušujejo me osebe, ki imajo podobne fetiše kot jaz in takrat je možno prav vse. Zagotavljam pa ti, da z mano dolgčasa ni, pa tudi trdega boš imel ves čas. Takšna sem, kaj naj hehe! Ovni se radi igramo z ognjem.