Nataša / Kod: #98

  • Horoskop: Bik
  • Letnica rojstva: 1997
  • Priljubljena barva: srebrna
  • V prostem času rada: se ukvarjam s svojo psičko Tajo, hodim z njo na sprehod, rada pa imam tudi tenis in tek v naravi.

Na kratko o meni: Postavna punca z veliko potrebo po raziskovanju spolnosti. Takšna sem že vse od srednje šole, na faksu pa sem začela spoznavati, da sploh še ničesar nisem izkusila. Moj seks do faksa je bil precej dolgočasen, potem pa se je začelo.

Zamenjava okolja, drugi prijatelji, družba, način življenja, potreba po delu … Za začetek sem povsem po naključju pričela delati na vroči liniji kar mi je povsem odprlo oči. Kaj vse ljudje fantaziramo, kaj nam je v seksu všeč, neskončni intimni pogovori, rajcanja in drugo. Ko sem ugotovila, da me je povsem potegnilo v ta svet, sem bila že »pečena«.

Redno se vzburjam ob pogovorih s svojimi klicatelji, ki jih ljubkovalno kličem »ljubčki«. Zakaj pa ne, saj dejansko so moji ljubimci. Tudi kadar imam fanta, ga na nek način varam z njimi. Pravijo, da če ti zaradi nekoga pride, potem se to šteje za seks. Ne glede na to ali je bilo na daljavo, preko telefona, v mislih, …

Nekoč sem enemu fantu povedala, da delam na vroči liniji in bil je povsem iz sebe. Počasi je dojemal, potem pa je hotel videti kako to zgleda. Posnela sem video s telefonom in mu pokazala kako se pokvarjeno pogovarjam z enim od »ljubčkov« in kako si jo pri tem drkam. Najprej mu je bilo všeč, potem je rekel, da se počuti prevaranega.

Piči dalje miško! Ti pa me pokliči in potem napiči!