Andreja / Kod: #53

  • Horoskop: Tehtnica
  • Letnica rojstva: 1990
  • Priljubljena barva: vijolična
  • V prostem času rada: ukvarjam se s športom, igram tenis, tečem, kolesarim in se družim s svojimi prijateljicami. Za zvečer bolje da ne govorim.

Na kratko o meni: Sem učiteljica telovadbe v srednji šoli in lahko si predstavljaš kaj dogaja mojim dijakom v 4. letniku. Velikokrat opazim nabrekle tiče, katere skušajo reveži zakriti, a njihova učiteljica je pač prehuda. Sicer pa so to že odrasli, polnoletni fantje in zakaj bi jim bilo nerodno?

Imela sem vročo aferico z enim od njih, ki je trajala skoraj pol leta. Ko sem mu povedala, da vmes delam tudi na vroči liniji, ga je skoraj kap. Vsak večer me je poklical in fantaziral z mano po telefonu, pa čeprav sva se dobivala tudi v živo. Rekel je, da imam preveč seksi glas, da ne bi počel tega.

Pošteno mi je priznal, da ga z besedami vedno pripravim do orgazma in vedno si je želel vedeti kaj počnem, ko se pogovarjam z njim. Ko sem mu enkrat pokazala svoj nabor erotičnih igračk se mu je nasmeh raztegnil od ušesa do ušesa. Škoda, da ga je kasneje osvojila mlada punca iz sosednje šole, ampak življenje gre dalje in mi z njim.

Če te rajca pogovor s pohotno učiteljico telovadbe, ki ima telo za čisto petico, dvigni slušalko in me pokliči še ta trenutek. Zate imam pripravljenih nekaj prav posebnih vaj pri katerih bo v tvojem naročju ves čas pokončna raketa. Skupaj bova telovadila in na koncu bova oba zadovoljna in potešena. Ne verjameš? Preveri!