Nika / Kod: #110

  • Horoskop: Strelec
  • Letnica rojstva: 1986
  • Priljubljena barva: siva
  • V prostem času rada: obožujem glasbo, igram klavir in kitaro, pišem pesmi in erotično poezijo. Sem umetniška duša, ki vsako prosto minuto izkoristi za umetnost. Imam pa rada tudi skrivnosti.

Na kratko o meni: Sem prava umetnica in nič drugače ni, ko je govora o seksu. Tudi v postelji sem prava umetnica, zato seks z mano ni nikoli dolgočasen. Rada pripravim teren, prižgem sveče, odišavim prostor, se okopam v dišavah in oblečem seksi perilo. Navadno oblečem še kaj preko, ker imam zelo rada, da me ljubimec počasi slači.

V spalnico nikoli ne pridem nenaličena in brez pričeske. Navadno sem bolj urejena kot za v službo, ker me dejstvo, da sem lepa ženska, vzburja. Moji moški so izbranci, ki morajo skozi precej stroge postopke preden se lahko polastijo mojega telesa. To je sveto in nedotakljivo, dokler kraljica ne reče, da so vrata odprta.

Takrat svojega kralja pričaka kraljevsko kot se spodobi. Nadvse imam rada moške, ki so pozorni ljubimci, ki dajo kar obljubljajo in ki imajo na zalogi vedno kakšno presenečenje. Nič nimam proti, če si me moški vzame po svoje, mogoče malce bolj grobo. Imam pa še eno skrivnost, ki jo boš izvedel ti, moji ljubimci, prijateljice in prijatelji pa nikoli.

Iz golega užitka delam na tej vroči liniji, da lahko iz sebe spustim še tisto drugo Niko, ki je prava potrebna prasička, ki bi se fukala z vsakim, ki bi ji pokazal trdega kurca. Pokliči me še danes in me razveseli s svojim!