Vesna / Kod: #52

  • Horoskop: Tehtnica
  • Letnica rojstva: 1990
  • Priljubljena barva: Viola
  • V prostem času rada: izumljam nove stvari v kozmetiki, delam umetne nohte, urejam sebe in prijateljice, stojim pred ogledalom in se občudujem.

Na kratko o meni: Rojena na podeželju, sem se v srednji šoli preselila v mesto in takoj pobrala mestni slog. Kmalu sem opazila, da se v meni skriva zelo seksi bitje, ki je bilo prej skrito za podeželsko osebnostjo. V mestu sem hitro zrasla v eno najbolj seksi bejb v okolici, kar mi je prineslo ogromno poznanstev in vabil na pijačo, ter tudi kam drugam.

Ker je mestno življenje nekoliko dražje, sem si morala kmalu poiskati dodatno delo, ki se je vedno nanašalo na nekaj v zvezi z lepoto in erotiko. Delala sem v erotični trgovini, zdaj pa že nekaj časa tudi na vroči liniji kjer sem dobesedno našla samo sebe. Šele zdaj ugotavljam kdo sploh sem saj skozi pogovore o intimnih temah vlečem iz sebe pravo potrebnico in vse tisto kar ona potrebuje.

K sreči imam na drugi strani ljudi kot si ti, ki me znajo dobro zrajcati in odpreti moje misli in fantazije. Včasih me je kar malce strah ob tem ko vidim kaj vse me privlači, čeprav vem, da s tem ni prav nič narobe. Rada se pogovarja o tem kaj koga privlači pri seksu, ali ima rad grob ali počasen seks, morda kje v dvigalu, na hodniku, ali v službi.

Če bi rad, da skupaj odkrijeva še kakšno mojo in tvojo pokvarjeno skrivnost, je zdaj pravi čas da me pokličeš!