Lea / Kod: #65

  • Horoskop: Strelec
  • Letnica rojstva: 1993
  • Priljubljena barva: vijolična
  • V prostem času rada: ukvarjam se z modo, rišem kroje za oblačila, ki so mi pisana na kožo in rada namažem moje kolegice kadar gremo ven. Pravijo, da jih še v nobenem salonu niso tako seksi uredili.

Na kratko o meni: Že kar nekaj časa delam za šankom, čeprav imam dobro šolo. Sem zapeljiva punca, ki z enim pogledom razoroži moškega zato je to delo kot naročeno zamen. Moja skrivnost je, da sem precej bolj potrebna kot običajna ženska mojih let. S tem seveda ni nič narobe, mogoče pa druge samo nočejo priznati, da jih med nogami srbi večkrat kot se popraskajo.

Jaz se »praskam« kar precej, še raje pa vidim, če to počnejo drugi. Uživam v adrenalinskem seksu, ki se velikokrat zgodi v lokalu kjer delam. Včasih kakšnega tipčka zadržim do konca, da mi pomaga znositi stole in mize z vrta, potem pa zaklenem za nama in se pofukava v separeju. Usnjene zofe so kot ustvarjene za fuk, pa še čistijo se super lahko.

Rada ga fašem od zadaj in zato je šank več kot odličen. Obožujem igrice, zato velikokrat v miniki igram, da še pospravljam in brišem šank, medtem pa on od zadaj poizkuša svojo srečo. Takrat se še ne zaveda, da ga v resnici čakam in izzivam.

Ko začutim roke na mojih stegnih niti ne trznem. Brišem dalje in se smejim. Potem me poljubi na vrat, na ritki pa čudim njegovo trdo mrcino. Potem mi dvigne miniko in ko opazi, da spodaj ne nosim hlačk, se mu strga. Tisti občutki vedno pripeljejo do najboljšega fuka, zato to tako rada počnem. Bi tudi ti počel z mano kaj norega? Pokliči me, čakam te da ti dam!