Pia / Kod: #103

  • Horoskop: Vodnar
  • Letnica rojstva: 2000
  • Priljubljena barva: bela
  • V prostem času rada: Ker hodim na faks, je moja edina sprostitev druženje s prijatelji in gledanje kakšnih serij. V prostem času rada tudi flirtam in osvajam fante, ki so mi všeč.

Na kratko o meni: Sem malo manjše rasti, a zelo seksi in lepega telesa. Moji frendi pravijo da sem kot majhna flaška strupa. In res sem strupena, še posebej ko se uredim in gremo kam ven. Dobro se zavedam kako moja ritka ukrade vso pozornost kjerkoli se pojavim, saj mi to ves čas pod nos mečejo moje prijateljice. K sreči me je s takšno postavo obdarila mati narava in mi zanjo ni treba pretirano garati.

Poleti sem navdušena nad morjem kamor hodim na nudistične plaže in tako posončim vsak centimeter gole kože. Rada imam tatuje, ki pa se jih ne vidi dokler se pred tabo ne slečem. Moji tatuji so zelo izzivalni in na izzivalnih mestih. Dva imam na prsih, enega zelo zanimivega pa na venerinem hribčku.

Vedno sem urejena, rada pa pustim tenko črtico nad mojo češpljico, ki moj tatu samo še dodatno poudari. Kot zanimivost naj povem, da mi je pri izdelavi tega tatuja parkrat zaporedoma prišlo in nazadnje tega nisem mogla več skriti. Tetovator je seveda takoj vedel kaj se dogaja in še z večjim veseljem delal tako, da se mi je mešalo.

Če bi rad izvedel še kaj več o meni me pokliči in vprašaj. Sem zelo odprta punca, ki se rada pogovarja o seksu in spolnih fantazijah. Marsičesa še ne vem in iščem koga, da bi me podučil. Boš to ti?