Valerija / Kod: #72

  • Horoskop: Rak
  • Letnica rojstva: 1989
  • Priljubljena barva: olivno zelena
  • V prostem času rada: skrbim zase, ukvarjam se s športi, rada imam hitro vožnjo z avtom, mikajo me avanture in spoznavanja novih ljudi preko spleta ali telefona.

Na kratko o meni: Sem prava Rakica, navzven nežna in čustvena, navznoter pa strastna in nepredvidljiva, ko pride do intimnih zadev. Čeprav za Rake velja, da težko seksajo z nekom do katerega ne čutijo ljubezni, pa sem sama malce drugačna. Hitro se zapletem v avanturo, če mi je moški všeč in mi da znak, da ga zanimam.

Nazadnje se mi je to zgodilo na križarjenju kjer sem v salonu spoznala lepega Italijana, ki me je ves čas opazoval in z očmi božal moj dekolte. Vedela sem, da ga moji joški delajo norega, zato sem si če nekoliko bolj odprla bluzo in se sklonila preko mize kjer je sedel. Vprašala sem ga ali ima ogenj, nakar sva končala na palubi.

Nisva šla kadit. Že v dvigalu mi je z rokama segel pod obleko, mi slekel hlačke, šel na kolena in mi prelizal pičkico, da me je skoraj vrglo po tleh. Potem sva se na palubi skrila v temen kotiček in se pofukala na svežem zraku obkrožena s širnim in šumečim morjem. Tistega seksa ne bom nikoli pozabila.

Rada se razgovorim o svojih skrivnih avanturah. Ker jih drugim ne smem zaupati, jih bom pa tebi. Bi rad izvedel nekaj še hujšega od tega? Vse ti bom povedala, ker me že predolgo tišči. Pokliči me še danes in povprašaj o moji najbolj predrzni seks avanturi.