Nina / Kod: #104

  • Horoskop: Vodnar
  • Letnica rojstva: 1984
  • Priljubljena barva: svetlo modra
  • V prostem času rada: v sproščenem okolju, v naravi, jaham svojega konja, ali pa berem dobro knjigo in pijem pravi čaj. Vse za dušo.

Na kratko o meni: Nikakor ne kažem svojih let, za to ima nekaj zaslug moja mama, ki mi je predala odlične gene, po očetu pa sem očitno nasledila smisel za erotiko, saj se je ukvarjal z erotičnim pisanjem. Mene na ta način toliko ne zanima, rada pa preberem kakšno dobro erotiko. Erotika me bolj zanima kot tisti del, ki se drži moje spalnice in garderobne omare.

Rada sem urejena in tudi dobro zgledam. Skrbim za svoje telo, obilno oprsje in čudovito rit pa mi je poklonila narava preko moje mame. Zadnjih 10 let odkrivam svoja intimna nagnjenja in se spolno prebujam. Ugotovila sem, da se odlično znajdem v postelji z žensko, prav tako kot tudi s parom.

Preko spleta sem spoznala vroč par, ki je želel za popestritev še eno seksi žensko in sem se jima pridružila. Fenomenalna izkušnja o kateri ti več in pravzaprav vse zelo rada zaupam, če me pokličeš. Ne bo ti žal in videl boš, da je ta hotline zares HOT!

Moj fetiš je usnje in kakšen bič, rada sem v podrejenem položaju, čeprav znam tudi ukazovati. Še vedno pa mi ni lepšega kot če me zgrabi moški ki ve kaj hoče in pokaže svojo moškost na način, da si ga po koncu takoj zaželim še. Boš ti ta moški?