Pika / Kod: #124

  • Horoskop: Oven
  • Letnica rojstva: 1988
  • Priljubljena barva: rumena
  • V prostem času rada: rada pojem, s kolegi imamo tudi bend, sicer pa uživam v poležavanju, še posebej po kakšnem zelooo dobrem in dolgem seksu z moškim, ki sem ga komaj spoznala.

Na kratko o meni: Že od nekdaj sem samosvoja punca, ki se ni pustila ukalupiti v sistem. S kolegi imamo že kar nekaj časa bend s katerim nastopamo v manjših lokalih, kjer potem nadaljujemo do jutra. Narava mojega dela me redno spoznava z novimi zanimivimi osebami. Ker dobro zgledam je jasno, da mi seksa ne manjka.

Uživam pa tudi na hotline, kjer sem našla še eno točko kjer se popolnoma sprostim in uživam. Ni skrivnost, da sem ob pravih pogovorih vedno vlažna tam spodaj in nemalokrat imam eno roko v svojih hlačkah. Če me pokliče kakšen res poseben in dober jebač, se tudi slečem in moje perilo visi povsod naokoli.

Preveč uživam v seksu in orgazmih, da bi se tega sramovala. Sem zelo sproščena punca kar boš opazil takoj, ko me boš poklical. Z mano ti ne bo nič nerodno in mogoče bova skupaj doživela tvoje največje erotične fantazije. Verjemi, da ti bom povedala stvari o katerih se ti niti sanjalo ni.

Komaj čakam, da slišim tvoj glas, ki mi bo v uho govoril packarije, kako bi me obdelal in kaj vse bi počel z mano. Če se boš rez izkazal, boš lahko slišal kako glasno cmoka moja vroča in mokra pičkica. Kaj še čakaš, pokliči me takoj!