NAJBOLJ VROČE PUNCE V SLOVENIJI

Poiščite gospe za zabavo in seks na naši vroči liniji

Je zaupanje v zvezi pomembnejše od ljubezni?

Je zaupanje v zvezi pomembnejše od ljubezni?

Kaj je ljubezen?

Ljubezen je čustvo, ki je vsem še kako dobro znano. Tisto lepo, iskreno čustvo, ki ga čutimo do druge osebe, a tudi do sorodnikov, svojih otrok in denimo dela. A v teh primerih se ljubezen vendarle nekoliko razlikuje in jo je treba definirati po svoje. Tokrat bomo govorili o ljubezni, ki je potrebna, da dve osebi začutita usodno povezanost. Tisti ljubezni, ki prebudi najgloblja čustva, vzburjenje in vse ostalo kar je potrebnega za lep partnerski odnos.

Dva, ki se ljubita sta lahko najbolj srečna na planetu, kljub vsemu pa brez zaupanja ne gre. Na v prašanje ali je lahko partnerski odnos brez zaupanja dober, je odgovor seveda NE. Partnerja, ki si ne zaupata sta ves čas na trnih in razmišljata o tem, da je nekaj narobe. Morda drugi partner vara, skriva alkoholizem, droge, morda je v odnosu samo zato, ker ne želi biti sam in ima kakšne druge načrte. Ga zanima denar?

Ljubezen ni enako zaljubljenost

Da je ljubezen potrebna za partnerski odnos in resno zvezo vemo. A ne zamenjujmo pojma ljubezen z zaljubljenostjo. Med obema namreč obstaja velika razlika. Zaljubljenost je tisto noro stanje, ko se dva spoznata, se zaljubita in v njiju brizgajo hormoni veselja in navdušenja. Noči so vroče, pogrešata se vsako minuto, si pišeta vroča sporočila in si želita biti skupaj kadarkoli je mogoče. Pri ljubezni, ki nastopi nekoliko kasneje pa se stvari precej spremenijo.

Dva se imata še vedno rada, a tista začetna zaljubljenost vseeno popusti kar pa lahko za seboj potegne določene posledice. Nekaterim ljudem se zdi, da živijo s partnerjem, ki je z njim samo zaradi finančne podpore. Na nek način kot sugar daddy razvaja svojo ljubico, oni vzdržujejo partnerja. To seveda ni v redu in zagotovo bo čas za temeljit premislek o tem kako naprej. Vsekakor pa bosta najprej potrebovala odkrit pogovor in pri tem dala na mizo vse karte.

Ljubezen ne moreš kupiti

Čeprav se zdi, da je mlada punca, ki naokoli hodi s starejšim moškim vanj popolnoma zaljubljena in izkazuje ljubezen, pa je to lahko zgolj njena igra. Tako imenovani sugar daddyji se tega zavedajo. Ali pa tudi ne. V tem primeru je vse skupaj seveda zelo slabo zanje. Če pa sta tako dogovorjena in se mladenka z njim druži predvsem zaradi tega, ker si jo lahko privošči in jo razvaja pa ni čisto nič narobe.

Ljubezen se čuti ali pa ne. Tista zaigrana je povsem umetna in jo je lahko spregledati. Pravi zaljubljenci imajo drugačen pogled, drugače se vedejo do svojega partnerja in drugače govorijo. Za nekatere v okolici morda celo preveč osladno, a dejstvo je, da jim verjetno zgolj zavidajo lepe trenutke v dvoje. Ko imaš partnerja rad in se ti ni treba pretvarjati ali ga zasipati z darili in komplimenti, da bi to dokazal drugim. V dvoje je lepše, a le s pravo osebo!