Sabina / Kod: #123

  • Horoskop: Dvojček
  • Letnica rojstva: 1989
  • Priljubljena barva: živo rdeča
  • V prostem času rada: hodim na izlete, spoznavam nove ljudi, berem in pišem erotične zgodbe

Na kratko o meni: Vsekakor se imam za zelo odprto osebo seksi videza, kar je jasno tudi iz odzivov moških iz moje okolice. Rada sem lepo urejena in moderno oblečena, še posebej ponosna pa na svoje precej velike prsi. Čeprav velike, stojijo tudi brez modrčka in to redno izkoriščam poleti na plaži. Obožujem pisanje erotičnih zgodb, rada pa jih tudi doživim.

Ker sem zelo komunikativna, v življenju spoznam ogromno novih ljudi, a sem izbirčna. Tisti, ki me zares prepričajo, me spoznajo na način kot nihče drugi. Kot vsak Dvojček imam rada vsega po malem, zato tudi skačem od enega konca do drugega. Enako je pri seksu, saj se hitro naveličam ene in iste poze. Težko me je zadovoljiti, ampak znam dvojno povrniti tvoj trud.

Moja največja erotična fantazija je, … hmmm ne povem. Pokliči me in me prepričaj, da ti jo zaupam. Je zelo nenavadna, a me ni strah povedati v tvoje uho. Garantiram ti, da bo bolje, če boš imel odpete hlače, ker bo v njih naenkrat premalo prostora. Kaj naj rečem, sicer sem precej pohotna punca odprta za različne zadeve v postelji in izven nje.

Spolno sem aktivna že od mladih let in v seksu vsak dan bolj uživam. Ne predstavljam si dneva brez orgazma, zato sem si tudi izbrala to službo, ki mi jih zagotovi kolikor si jih želim. Si drzneš stopiti v moj svet? Vsekakor pokliči, ne bo ti žal!